Haussa viestintäassistentti/tilakapteeni kokopäiväiseen työsuhteeseen

Kirjoittanut: Nesslingin Säätiö | syyskuu 25, 2017 | Kategoriassa: Uncategorized

Ympäristötiedon foorumi sekä Maj ja Tor Nesslingin Säätiö etsivät viestintäassistenttia/tilakapteenia kokopäiväiseen työsuhteeseen 31.12.2018 saakka. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja sosiaalinen viestinnästä, tapahtumien järjestämisestä sekä tutkijatilan käytännön asioiden pyörittämisestä kiinnostunut monitoimihenkilö, joka on tottunut pitämään näpeissään useita lankoja ja haluaa työllään parantaa maailmaa – erityisesti ympäristöä.

Puolet työajasta kuluu viestintäassistentin tehtäviin Ympäristötiedon foorumissa (YTF) ja puolet tilakapteenin tehtäviin Maj ja Tor Nesslingin Säätiön yhteisöllisessä työtilassa Nessling Nestissä.

Viestintäassistentti toimii YTF:n koordinaattorin tukena tapahtumajärjestelyissä ja muussa viestinnässä.
Tehtäviisi viestintäassistenttina kuuluu:
– sisällöntuotanto ja viestinnän suunnittelu eri kanaviin (ml. verkkosivut, sähköinen uutiskirje ja sosiaalinen media)
– tapahtumajärjestelyt ja osallistuminen tapahtumien suunnitteluun

Tilakapteeni toimii Nessling Nest -tutkijatilan yhteishengen luojana ja vastaa käytännön asioista tilassa. Tehtäviisi tilakapteenina kuuluu:
– tutkijatilan viestintä eri kanavissa sekä kulun- ja varaustenhallinta
– tilan pienimuotoiset tapahtumajärjestelyt
– käytännön asiat tilassa
– tutkijatilaan ja säätiöön liittyvät rutiininomaiset toimistotehtävät ja muut avustavat tehtävät

Edellytämme sinulta soveltuvia opintoja ympäristöasioiden ja/tai viestinnän parissa tai vastaavaa käytännön kokemusta, kykyä selkeään kirjalliseen ilmaisuun sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja riittävää englannin kielen taitoa. Tehtävissä vaaditaan myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kahvinkeittotaitoja ja muita tapahtumajärjestelyjen käytännön taitoja.

Arvostamme kokemusta verkkopohjaisten viestintätyökalujen ja tapahtumanhallintatyökalujen kanssa työskentelystä. Ympäristöaiheiden, siihen liittyvän tutkimuksen ja alan toimijoiden tuntemus katsotaan eduksi, samoin kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Henkilökohtaisista ominaisuuksista eduksi katsotaan itsenäinen ja aloitteellinen työote sekä iloinen asenne.

Tarjoamme dynaamisen ja inspiroivan työyhteisön sekä mainion mahdollisuuden verkottua ja päästä työskentelemään ympäristönsuojelun ja tieteellisen tutkimuksen näköalapaikalla. Viestintäassistentin/ tilakapteenin työpiste sijaitsee Maj ja Tor Nesslingin Säätiön omistamassa yhteisöllisessä tutkijatilassa, Nessling Nestissä Helsingin Punavuoressa. Työssä on kiinteä työaika, ja paikalla täytyy olla maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ympäristötiedon foorumi (www.ymparistotiedonfoorumi.fi) on tutkija-päättäjäverkosto joka edistää tieteellisen ympäristötiedon käyttöä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Foorumi järjestää tilaisuuksia, julkaisee niiden pohjalta päättäjille suunnattuja tutkimustiivistelmiä ja viestii aktiivisesti ympäristöaiheista tilaisuuksien välillä.

Maj ja Tor Nesslingin Säätiö (www.nessling.fi) tukee ympäristönsuojelua edistävää tutkimusta ja tutkitun tiedon välittymistä yhteiskuntaan. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan jakamalla vuosittain apurahoja sekä ylläpitämällä Nessling Nest -tutkijatilaa säätiön toimiston yhteydessä.

Lähetä viimeistään 13.10. vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@nessling.fi

Lisätietoja antavat ensisijaisesti sähköpostitse:
Kirsi-Marja Lonkila, Ympäristötiedon foorumi: kirsi-marja.lonkila@ymparistotiedonfoorumi.fi tai 050-5719055 ja
Minttu Jaakkola, Maj ja Tor Nesslingin Säätiö: minttu.jaakkola@nessling.fi tai 040-1696325 (vain 25.9-10.10. välillä)

Huom! Ilmoitusta muokattu 27.9. ja lisätty maininta tutkijatilan viestintään liittyvistä tehtävistä.