Tutkija, vaikuta! Tule mukaan vuorovaikutuskoulutukseen 26.8.2021

Kirjoittanut: Nesslingin Säätiö | 24 toukokuun, 2021 | Kategoriassa: Tiedote

Miten voit tutkijana vaikuttaa yhteiskunnassa? Millaista tutkittua tietoa tarvitsee työssään toimittaja, päättäjä tai yrityksen kestävyysasiantuntija? Maj ja Tor Nesslingin Säätiö ja Koneen Säätiö kutsuvat apurahansaajansa viettämään inspiroivaa koulutuspäivää Lonnan saarelle 26.8.2021. Ilmoittaudu mukaan 23.6. mennessä.

 

Säätiöiden vuosittaiseksi perinteeksi muodostuneessa koulutuksessa verkostoidut, keskustelet tutkitun tiedon käyttäjien kanssa ja opit kertomaan tutkimusaiheestasi vaikuttavasti. Vuoden 2021 koulutuksessa alustavat HBL:n toimittaja Peter Buchert, tutkija Timo Miettinen, kansanedustaja Saara-Sofia Sirén ja erityisasiantuntija Pauliina Uronen Nesteeltä.

 

Näin edellisvuosien osallistujat ovat kommentoineet koulutuspäivää:

“Ohjelma ja sisältö oli hyvä ja hyödyllinen. Tunnelma oli positiivinen, kannustava ja energinen. Keskustelulle oli aikaa ja se oli antoisaa.”

“Hienoa että säätiöt kutsuvat meitä eri alojen tutkijoita kursseille, koska kokoontumalla yhteen meistäkin muodostuu viiteryhmä toisillemme ja apurahansaajien profiili nousee. Vierailevien puhujien monipuolisuus oli todella hyödyllistä kuunneltavaa.”

”Viestintäkoulutukset ovat olleet yksiä parhaimmista paikoista verkostoitua ja luoda kestäviä, hyödyllisiä, mukavia ja poikkitieteellisiä tutkijaystävyyssuhteita. Se on tavallaan aika ihmeellistäkin.”

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 23.6.2021 mennessä täyttämällä tämä lomake. Ilmoittautuneille lähetetään elokuun alussa myös lyhyt ennakkotehtävä. 

 

Tutkija, vaikuta! -koulutuksen alustava ohjelma 26.8.2021
(Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille viimeistään elokuussa)

 

9.00 Yhteislähtö Helsingin kauppatorilta

9.30–12 Alustukset ja keskustelua: Neljä näkökulmaa tutkitulla tiedolla vaikuttamiseen

  • Peter Buchert
  • Timo Miettinen
  • Saara-Sofia Sirén
  • Pauliina Uronen

12–13 Lounas Lonnan ravintolassa

13–18 Työpaja: Näin kerrot tutkimuksestasi vaikuttavasti

18–18.30 Yhteinen paluu kauppatorille

 

Koulutuspäivän fasilitoivat Nesslingin Säätiön tutkimusjohtaja Minttu Jaakkola, Koneen Säätiön tiedejohtaja Kalle Korhonen ja Kaskas Median asiantuntijat.

 

Nessling_Tutkijakoulutus2021_GoogleForm