Merkkipäiväkeräys

Juhliessasi merkkipäivääsi voit kohdentaa huomionosoitukset ympäristönsuojeluun ja sitä edistävään tutkimukseen. Merkkipäiväkeräys on oiva juhlaidea ja helppo tapa pyytää aineetonta lahjaa: keräyksen voi perustaa esimerkiksi syntymäpäivän, valmistumisen tai vaikkapa häiden kunniaksi. Alla ohjeet merkkipäiväkeräyksen toteuttamiseen.

OHJE

  1. Täytä lomake
  2. Pyydä kutsussa tai muussa viestissä merkkipäivää muistavia osoittamaan huomionosoitukset Maj ja Tor Nesslingin säätiön tilille Nordea FI44 1555 3000 1261 37.
  3. Pyydä lahjoittajia myös merkitsemään tilisiirron viestikenttään antamasi viesti (oma nimesi, mitä täytät, onnittelijan nimi)

Halutessasi voit noin kaksi viikkoa merkkipäivän jälkeen saada tiedon onnittelijoista ja keräyksen kokonaissummasta. Tietojen toimittaminen edellyttää meille etukäteen tehtyä ilmoitusta (lomakkeella) keräyksen aloittamisesta.

Rahankeräyslupa: Maj ja Tor Nesslingin säätiön rahankeräysluvan numero on RA/2021/1065. Poliisihallitus on myöntänyt luvan päätöksellään 25.8.2021 ja lupa on voimassa 1.9.2021 alkaen. Kerätyillä varoilla tuetaan ympäristönsuojelua edistävää tutkimusta.

reCAPTCHA is required.