Ympäristö tarvitsee sinua! Mikä on sinun ratkaisusi? Apurahahakumme aukeaa 12.8.

Kirjoittanut: Nesslingin Säätiö | kesäkuu 18, 2019 | Kategoriassa: Apurahat

Nesslingin Säätiön apurahahaku on auki 12.8.–13.9.2019. Tuemme ensisijaisesti ratkaisuhakuisia postdoc- ja väitöskirjahankkeita, joiden tulokset vaikuttavat ympäristönsuojeluun systeemisesti ja skaalautuen, ja joista voidaan johtaa käytäntöön sovellettavia ratkaisuja.

Ilmoittaudu hakuinfoon! Hakuinfo järjestetään maanantaina 12.8. klo 10–12 Nessling Nestissä, Fredrikinkatu 20 A. Tilaisuus striimataan.

Kuluneena vuonna sekä kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n että luontopaneelin IPBES:n raportit hälyttävästi muistuttivat, että ilmaston muuttuminen ja luonnon monimuotoisuuden ehtyminen ovat merkittävä uhka kaikelle elämälle, myös ihmiskunnalle. Tarvitsemme ymmärrystä ja ratkaisuja nähtävillä oleviin globaaleihin ympäristöhaasteisiin, nyt.

Tiedeyhteisöllä on merkittävä rooli viheliäiden, toisiinsa kietoutuneiden ympäristöhaasteiden ymmärtämisessä ja ratkaisemisessa. Tarvitsemme sinua, nuori tutkija, edustitpa sitten mitä tieteenalaa hyvänsä! Valmistaudu hyvissä ajoin Säätiön yleiseen apurahakuun, joka aukeaa maanantaina 12.8. Samana päivänä järjestämme hakuinfon.

Millaisia hankkeita tuemme?

Säätiön rahoituksella tuetaan ensisijaisesti nuoria tutkijoita ja heidän ratkaisuhakuisia postdoc- ja väitöskirjahankkeitaan. Painotamme tänäkin vuonna vastikään väitelleiden tutkijoiden hakemuksia (väitöksestä alle 5 vuotta). Tuemme myös tutkitun ympäristötiedon viestintää ja jalkauttamista yhteiskuntaan. Tukemiamme hankkeita yhdistää tavoite vaikuttaa ympäristönsuojeluun systeemisesti ja skaalautuen.

Säätiömme kannustaa tutkijoita yhteistyöhön eri tieteenalojen kuin myös yritysten, järjestöjen, virkakunnan ja kansalaisten välillä.

Syksyn 2019 haussa etsimme ratkaisuja viiteen keskeiseen ilmiöön. Hanke voi ratkaista myös useampaa alla mainittua ilmiötä.

  1. Ilmastonmuutos
  2. Luonnon monimuotoisuuden väheneminen
  3. Luonnonvarojen käytön kestävyys
  4. Vesiriskit
  5. Elinympäristön kemikalisoituminen ja pilaantuminen

Hakuinfossa 12.8. saat täsmävinkit hakemukseesi

Järjestämme apurahahaun avautumispäivänä hakuinfon klo 10.00-12.00. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan Säätiön tutkimusjohtajan vinkit hakuun! Voit samalla kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat hakukysymykset.

Hakuinfoa voi seurata paikan päällä Nessling Nestissä, Fredrikinkatu 20 A tai striimin välityksellä. Tallenne hakuinfosta tulee katsottavaksi Säätiön sivuille tilaisuuden jälkeen.

Apurahainfoon on rajoitettu määrä paikkoja. Tarjoamme aamupalaa. Ilmoittauduthan myös etäkatsomoon.

Lue huolellisesti apurahan kriteerit ja hakuohjeet. Emme arvioi kriteeriemme ja ohjeidemme vastaisia hakemuksia.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla ja saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.