Avoimet haut

Säätiön yleinen apurahahaku on auki 10.8.–11.9.2020

Nessling_Original 1920x1080

Nesslingin Säätiö tukee ympäristönsuojelua edistävää tutkimusta sekä tutkitun ympäristötiedon viestintää ja jalkauttamista yhteiskuntaan.

Tältä sivulta löydät tietoa yleisestä apurahahausta, jossa voi vuonna 2020 hakea tukea väitöskirjatyöhön tai ympäristötiedon jalkauttamiseen. Tänä vuonna Nesslingin Säätiön yleisen apurahahaun rinnalle on avattu erikoishaku väitelleille tutkijoille. Erikoishaussa tukea voivat hakea monitieteiset tutkimushankkeet, joissa teemana on Ihmisen talous ja terveys planeetan ekologisessa kriisissä. Lue lisää erikoishausta täältä.

Mitä voi hakea syksyn 2020 haussa?

  • Henkilökohtaista työskentelyapurahaa väitöskirjatutkimukseen (enintään 4-vuotinen apuraha). 
  • Hankerahaa tieteellisen ympäristötiedon jalkauttamiseen (50 000–100 000 euroa/hanke).  Tätä rahoitusta voivat hakea konsortiot, joissa mukana tutkijoita ja tiedon loppukäyttäjiä (esim. yritys, kunta tai muu organisaatio). 
  • Hankerahaa (100 000–300 000 euroa/hanke) monitieteisiin tutkimushankkeisiin, joissa on teemana Ihmisen talous ja terveys planeetan ekologisessa kriisissä. Lue erikoishaun tarkempi hakukuulutus täältä.  

Myös väitöskirja- ja tieteellisen ympäristötiedon jalkautus -kategorioissa toivomme hakemuksia aihepiiristä Ihmisen talous ja terveys planeetan ekologisessa kriisissä”, mutta huomioimme näissä kategorioissa myös muut Säätiömme listaamat itsenäiset teemat.

Video: Mitä Nesslingin apurahansaajat ratkaisevat? (kesto 1 min)