Avoimet haut

Vuoden 2017 yleinen apurahaku on auki 14.8.–15.9.

Nesslingin Säätiö tukee ympäristönsuojelua edistävää tutkimusta sekä tutkitun ympäristötiedon viestintää ja jalkauttamista yhteiskuntaan.

Mitä voi hakea?

  • Henkilökohtaista työskentelyapurahaa väitöksen jälkeiseen tutkimukseen (enintään 2-vuotinen apuraha) tai väitöskirjatutkimukseen (enintään 4-vuotinen apuraha)
  • Apurahaa tieteellisen ympäristötiedon viestintään tai jalkauttamiseen. Tätä apurahaa voi hakea yksityishenkilö, organisaatio tai yhteisö.

Tarkistamme joka vuosi apurahahaun ohjeita ja kriteereitä. Apurahanhakijan tulee aina tarkistaa, että hänen hakemuksensa vastaa rahoituskriteereitämme. Verkkosivujemme Apurahat-osiossa on kattavat ohjeet apurahan hakemiseen. 

Haku tapahtuu sähköisessä E-Nessi-järjestelmässä, jossa hakemuksen voi tehdä 14.8.2017 alkaen. Ennen hakemusta hakijan tulee täyttää "hakutesti", jolla testataan, että hakija on sisäistänyt Säätiön ohjeistukset ja kriteerit. Lue kokoava blogipostaus syksyn 2017 apurahahausta täältä.

HUOM! Haun ollessa avoinna 14.8.-15.9. tarjolla on joka tiistai ja torstai klo 10-12 henkilökohtaista apurahaneuvontaa, joko säätiön toimistossa tai puhelimitse. Varaa oma tapaamis- tai puhelinaikasi säätiön tutkimusjohtajalta minttu.jaakkola@nessling.fi

 

Video: Mitä Nesslingin apurahansaajat ratkaisevat? (kesto 1 min)