Avoimet haut

Seuraava yleinen apurahaku on auki 14.8.-15.9.2017

Apurahaa voi hakea ympäristönsuojelua edistävään tieteelliseen tutkimukseen sekä tutkimustiedon viestintään ja jalkauttamiseen.

Mitä voi hakea?

  • Henkilökohtaista työskentelyapurahaa väitöksen jälkeiseen tutkimukseen (enintään 2-vuotinen apuraha) tai väitöskirjatutkimukseen (enintään 4-vuotinen apuraha)
  • Apurahaa tieteellisen ympäristötiedon viestintään tai jalkauttamiseen

Tarkistamme joka vuosi apurahahaun ohjeita ja kriteereitä. Apurahanhakijan tulee aina tarkistaa, että hänen hakemuksensa vastaa rahoituskriteereitämme. Verkkosivujemme Apurahat-osiossa on kattavat ohjeet apurahan hakemiseen. 

Haku tapahtuu sähköisessä E-Nessi-järjestelmässä, jossa hakemuksen voi tehdä 14.8.2017 alkaen. Ennen hakemusta hakijan tulee täyttää "hakutesti", jolla testataan, että hakija on sisäistänyt Säätiön ohjeistukset ja kriteerit.

Järjestämme yhteistyössä Kaskas Median kanssa Helsingissä 16.6.2017 klo 8.30-10.00  hakuinfon, jossa kerroimme syksyn 2017 hausta ja sen kriteereistä, sekä erityisesti haussa vaadittavasta vuorovaikutussuunnitelmasta. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Jos apurahaohjeistuksen lukemisen jälkeenkin jää jotain kysyttävää, ota yhteyttä tutkimuspäällikkö Minttu Jaakkolaan minttu.jaakkola(at)nessling.fi